• CONTRAFUEGOS

    BOURDIEU, PIERRE ANAGRAMA Ref. 9788433905710 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Pierre Bourdieu se ha convertido en la imprescindible referencia intelectual para todos aquellos que, situados a la izquierda de la izquierda, se adscriben al «movimiento social» sin dejar de inscribirse en una perspectiva europea. "Contrafuegos" reúne las intervenciones públicas de Pierre Bourdieu ...
    Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    10,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-339-0571-0
    • Autors : BOURDIEU, PIERRE
    • Traductors : JORDÁ, JOAQUÍN
    • Nº de pàgines : 160
    • Col·lecció : ARGUMENTOS, 221
    • Nº de col·lecció : 221
    • Data d'edició : 01/04/2006
    • Any d'edició : 2006

    Pierre Bourdieu se ha convertido en la imprescindible referencia intelectual para todos aquellos que, situados a la izquierda de la izquierda, se adscriben al «movimiento social» sin dejar de inscribirse en una perspectiva europea. "Contrafuegos" reúne las intervenciones públicas de Pierre Bourdieu desde 1995, con el sentimiento de un «furor legítimo» contra la «invasión neoliberal» y «el mito de la mundialización» que tantos políticos e intelectuales proponen como inevitable. Frente a estos defensores de la «revolución conservadora», Bourdieu alerta contra los peligros de olvidar la teoría e insta a inventar «nuevas formas de expresión que permitan comunicar a los militantes los logros más avanzados de la investigación». Bourdieu constata que hay razones para la esperanza, tras el «milagro social» de las huelgas de diciembre de 1995 en Francia y las ocupaciones espontáneas de 1998 a cargo de los huelguistas.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.