• TOTS ELS AVIS D'UNA NOIA NORMAL

    ANNA MANSO CRUILLA EDITORIAL Ref. 9788466129336 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    En menys de vint-i-quatre hores, dues persones han lloat la veu i la manera de llegir de la Ru. I això fa que se li acudeixi una idea per guanyar diners: llegir en veu alta a gent gran que no ho pot fer. El Sami l'acompanya a la residència d'avis de luxe on s'està la seva àvia, i de seguida aconsegu...
    Dimensions: 205 x 140 x 9 cm Peso: 216 gr
    Ho demanem a l'editor
    10,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-661-2933-6
    • Data d'edició : 01/08/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CATALA
    • Autors : ANNA MANSO
    • Ilustradors : POMÉS LEIZ, JULIET
    • Nº de pàgines : 140
    • Col·lecció : UNA NOIA NORMAL 4
    • Nº de col·lecció : 4
    En menys de vint-i-quatre hores, dues persones han lloat la veu i la manera de llegir de la Ru. I això fa que se li acudeixi una idea per guanyar diners: llegir en veu alta a gent gran que no ho pot fer. El Sami l'acompanya a la residència d'avis de luxe on s'està la seva àvia, i de seguida aconsegueix clients. Quan surten, per sorpresa, el Sami fa un petó a la Ru. Però, a partir d'aquell moment, el noi la ignora, i la Ru ha d'acceptar, a contracor, que aquesta indiferència li fa mal. Això la fa posar de molt mal humor, ja que fins ara sempre havia estat ella, la que havia ignorat el Sami. A més, els problemes se li acumulen: al senyor Quim, el iaio que li deixa muntar el Whisky, li volen expropiar la casa on viu; el Raül ha perdut la feina i ha tallat amb la Carla, i està insuportable; la Nàdia i la Xeila sembla que li fan el buit; i els avis de la residència la fiquen en uns embolics enormes. Sort que, a poc a poc, les coses van tornant a la normalitat...

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.