• EL EXPERIMENTO BARCELONA

    BORDAS, JORDI & MARTIN DE POZUELO, EDUARDO PLANETA EDITORIAL Ref. 9788408100836 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    El ya mítico incendio del Liceu barcelonés de 1994 es una imagen grabada en la mente de todos los españoles. Y su causa última siempre ha sido un misterio… ¿una chispa que encendió eltelón? Experimento Barcelona explica de qué manera el incendio fue realmente un experimento ideado por la sociedad se...
    Dimensions: 230 x 150 x 28 cm Peso: 514 gr
    Ho demanem a l'editor
    19,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-08-10083-6
    • Data d'edició : 01/03/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Autors : BORDAS, JORDI & MARTIN DE POZUELO, EDUARDO
    • Nº de pàgines : 429
    • Col·lecció : (FUERA DE COLECCIÓN)
    El ya mítico incendio del Liceu barcelonés de 1994 es una imagen grabada en la mente de todos los españoles. Y su causa última siempre ha sido un misterio… ¿una chispa que encendió eltelón? Experimento Barcelona explica de qué manera el incendio fue realmente un experimento ideado por la sociedad secreta italiana La Corporación para comprobar que, llegado el caso, podría llevarse a cabo también en la Fenice. El objetivo era que Forza Italia, el nuevo partido político llamado a sustituir a la vieja Democracia Cristiana, lograra imponerse en el norte del país. La Corporación creía que lograr un gobierno de Berlusconi fuerte requería un golpe de efecto de propaganda: quemar la Fenize y reconstruirla, resurgiendo de sus cenizas como el ave Fénix.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.