• EL PRIMER HEROI

    MARTI GIRONELL EDICIONES B Ref. 9788466652995 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    El llibre més esperat de Martí Gironell.Una aventura fundacional plena de reptes i amenaces, en la qual el lector descobrirà un món nou i fascinant. Fa més de cinc mil anys, un home va ser capaç d’anar més enllà de la seva pròpia terra. Ynatsé és escollit pels déus per protegir el seu poblat i...
    Dimensions: 240 x 170 x 45 cm Peso: 1054 gr
    Descatalogat
    5,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    • ISBN : 978-84-666-5299-5
    • Data d'edició : 01/03/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : CATALA
    • Autors : MARTI GIRONELL
    • Nº de pàgines : 440
    • Col·lecció : NB HISTORICA
    • Nº de col·lecció : 00000
    El llibre més esperat de Martí Gironell.
    Una aventura fundacional plena de reptes i amenaces, en la qual el lector descobrirà un món nou i fascinant. 
    Fa més de cinc mil anys, un home va ser capaç d’anar més enllà de la seva pròpia terra. Ynatsé és escollit pels déus per protegir el seu poblat i trobar el remei a un mal que assola la seva comunitat, el Clan dels Cavalls. En la lluita per acomplir els designis divins, i superant els propis límits i fronteres, Ynatsé s’embarcarà en un viatge èpic,  dominat per l’impuls interior i la força del seu poble.
    Una epopeia magistralment documentada que ens connecta amb les nostres arrels més autèntiques a través d’una terra i un temps verge i salvatge. Un periple vívid i tangible cap als inicis de la Humanitat. L’origen comença ara.
    «Mentre llegeixes, t’imagines que ets un més de la tribu.»
    Eudald Carbonell

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.