• VIAJE ENTRE LA NOCHE Y LA MAÑANA (RUSTEGA) %

    SCHAMI, RAFIK SIRUELA Ref. 9788478443208 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Valentin, nieto e hijo de artistas, director del famoso Circo Samani, recibe una inesperada carta de Nabil Schahin, íntimo amigo de la infancia y riquísimo arquitecto, en la que éste le expresa su último deseo: que él y su circo acudan a su país y lleven de gira su espectáculo de ciudad en ciudad. A...
    Ancho: 140 cm Largo: 215 cm Peso: 250 gr
    Descatalogat
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7844-320-8
    • Autors : SCHAMI, RAFIK
    • Traductors : FORTEA, CARLOS
    • Nº de pàgines : 328
    • Col·lecció : LAS TRES EDADES, 48
    • Nº de col·lecció : 48
    Valentin, nieto e hijo de artistas, director del famoso Circo Samani, recibe una inesperada carta de Nabil Schahin, íntimo amigo de la infancia y riquísimo arquitecto, en la que éste le expresa su último deseo: que él y su circo acudan a su país y lleven de gira su espectáculo de ciudad en ciudad. A sus sesenta años, y gracias al apoyo económico de Nabil, Valentin Samani por fin podrá saldar sus deudas, emprender un ansiado viaje a Oriente y ver cumplido el doble sueño de su vida: visitar Ulania, la tierra de sus antepasados, y terminar de escribir su gran novela de amor. Como en otra de sus novelas, Narradores de la noche, en este relato Rafik Schami consigue cautivar al lector mediante un vivísimo lenguaje, lleno de ingenio, voz propia, misterio y colorido oriental, en el que la originalidad de lo narrado se conjuga hábilmente con la sabiduría del saber contar.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.