• TINC GANES DE TU

    FEDERICO MOCCIA COLUMNA Ref. 9788499300443 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Després de passar dos anys a Nova York, l'Step torna a Roma. El record de la Babi l'ha acompanyat tot aquest temps i tem el moment de retrobar-se amb ella. Ben aviat s'adonarà que les coses han canviat i que, a poc a poc, haurà de reconstruir la seva vida italiana: fer nous amics, trobar feina, come...
    Ancho: 130 cm Largo: 205 cm Peso: 490 gr
    Ho demanem a l'editor
    9,95 € 8,95 € 10%
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9930-044-3
    • Data d'edició : 01/03/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : CATALA
    • Autors : FEDERICO MOCCIA
    • Traductors : UBACH DORCA, MERCÈ/GARCIA CALDÉS, NÚRIA
    • Col·lecció : LA BUTXACA
    • Nº de pàgines : 576
    Després de passar dos anys a Nova York, l'Step torna a Roma. El record de la Babi l'ha acompanyat tot aquest temps i tem el moment de retrobar-se amb ella. Ben aviat s'adonarà que les coses han canviat i que, a poc a poc, haurà de reconstruir la seva vida italiana: fer nous amics, trobar feina, començar una nova etapa... Quan coneix la Gin, una noia a l'altura del seu caràcter rebel, creu que podrà tornar-se a enamorar. Però no és fàcil oblidar la Babi i quan, per casualitat, topa amb ella, nota com el seu món trontolla... És possible reviure la màgia del primer amor?A Tinc ganes de tu, l'esperada segona part d'A tres metres sobre el cel, Federico Moccia ens captiva amb una deliciosa novel·la que ens parla de desitjos, amors i somnis. El "fenomen Moccia" continua: milions de joves italians reprodueixen una escena del llibre i pengen al Ponte Milvio cadenats amb els seus noms. Són els cadenats de l'amor, un meravellós exemple de com la realitat imita la ficció. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.