• 31/07/2019 20:30 h a la llibreria (carrer del Roser 29-31 Torroella de Montgrí)

  Nit romàntica al Cucut amb Sílvia Vilacoba i Jordi Colomí.

  Sílvia Vilacoba (Olot, 1966) és llicenciada en Dret i mare de tres fills.

  De l'experiència personal i familiar amb el seu fill, la Sílvia n'ha escrit dos llibres plens d'emotivitat, sentiment i fortalesa: Èric, la força d'estimar i Èric dins el cor.
  Actualment, la Sílvia està implicada en múltiples activitats socials i culturals i, a part de la seva feina, és escriptora de novel·la romàntica en català.

  En aquest gènere ha publicat quatre 
  novel·les, de les quals les dues últimes formen part d'una trilogia.
  Les trigèmines Sol, Mar i Ona regenten amb èxit un restaurant a Port de la Selva quan a la Mar li diagnostiquen un càncer de pit. El desenllaç d'aquesta història el trobareu a La vida pot ser rosa.
  L'aroma de la felicitat, el segon volum d'aquesta trilogia, el protagonitza la Sol quan comença amb mal peu una relació amb en Patrick, un exigent crític en vins.

  En Jordi Colomí i 
  Massanas (Foixà, 1960) autor de Sumaríssim 70143 Francesc Massanas Agustí( editorial Nautilus) i alcalde de Torroella de Montgrí, és amic personal de la Sílvia Vilacoba i està il·lusionat, igual que nosaltres, en presentar-vos a la Sílvia. Una dona especial, valenta, positiva i molt interessant d'escoltar.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto