• 08/11/2019 20:00 h a la llibreria (carrer del Roser 29-31 Torroella de Montgrí)

  Doble presentació

  Doble presentació: Jordi Lara presentarà l’última obra de Quim Español, Francesca i Quim Español presentarà la novel·la de Jordi Lara Sis nits d’agost.

  Doble presentació: Jordi Lara presentarà l’última obra de Quim Español, Francesca, i Quim Español presentarà la novel·la de Jordi Lara Sis nits d’agost.

  Jordi Lara i Quim Español tenen moltes coses en comú, segur, però aquí  en destaquem tres: la  passió per la nostra llengua, la passió per la música i haver editat gairebé totes les seves obres a l’editorial Edicions de 1984.

   A Sis nits d’agost,  Jordi Lara reflexiona sobre la mort, la llibertat individual i el compromís col·lectiu novel·lant els últims dies de la vida de Lluís Maria Xirinacs ocorreguda l’any 2007 a Ogassa.

  Amb Francesca, primera novel·la del poeta i arquitecte Quim Español,  l’autor ens obre les portes de la creació musical i ens descriu la passió, la por i l’entusiasme d’una adolescent que viu el primer amor i la primera feina com a intèrpret.

  Agraïm a Edicions de 1984 l’ajuda en l’organització d’aquest acte que ens omple d’orgull.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto