• VORA MAR

    EXCURSIONS PEL LITORAL CATALA

    ALBERT VICENS I LLAURADO EL FARELL EDICIONS Ref. 9788492811007 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Aquest llibre pretén ser una aproximació al coneixement d’alguns d’aquests racons màgics de la costa catalana. Es tracta d’un llibre d’excursions, perquè només a peu podrem gaudir veritablement d’aquests oasis. Però, sobretot, pretén ser una invitació a la descoberta per a tots aquells excursioniste...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-92811-00-7
    • Data d'edició : 01/03/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALA
    • Autors : ALBERT VICENS I LLAURADO
    • Nº de pàgines : 120
    • Col·lecció : LLIBRES DE MUNTANYA
    • Nº de col·lecció : 21
    Aquest llibre pretén ser una aproximació al coneixement d’alguns d’aquests racons màgics de la costa catalana. Es tracta d’un llibre d’excursions, perquè només a peu podrem gaudir veritablement d’aquests oasis. Però, sobretot, pretén ser una invitació a la descoberta per a tots aquells excursionistes que viuen d’esquena al mar, caminants infatigables que han recorregut els camins de Catalunya i s’han enfilat als seus cims més enlairats però que mai han tingut la pensada de practicar la seva passió ran de mar, convençuts que això no era possible o, simplement, no valia la pena. Tant de bo, amb aquest llibre, us adoneu del vostre error. Perquè igual que a muntanya, la bellesa s’esplaia vora mar.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.