• 100 MILLORS DISCOS DEL JAZZ CATALA

    PONS, PERE & FARRE, MARTI COSSETANIA EDICIONS Ref. 9788490340028 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    El llibre que teniu a les mans és una llista dels 100 millors discos del jazz català i la constatació d'una de les escenes musicals més prolífiques i arrelades al país. Vint-i-cinc crítics i periodistes de diferents generacions han consensuat aquesta selecció que, per primera vegada a la història, e...
    Ancho: 155 cm Largo: 233 cm Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    12,80 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9034-002-8
    • Data d'edició : 01/09/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : CATALA
    • Autors : PONS, PERE & FARRE, MARTI
    • Nº de pàgines : 144
    • Col·lecció : ALTA FIDELITAT
    • Nº de col·lecció : 2
    El llibre que teniu a les mans és una llista dels 100 millors discos del jazz català i la constatació d'una de les escenes musicals més prolífiques i arrelades al país. Vint-i-cinc crítics i periodistes de diferents generacions han consensuat aquesta selecció que, per primera vegada a la història, exposa la tria del millor jazz que s'ha enregistrat als Països Catalans des de principis del segle XX fins a l'actualitat. L'ordenació dels discos escollits s'ha establert de manera cronològica, es destaquen els vint-i-cinc títols imprescindibles per considerar que són els que han marcat el pas d'un canvi d'època, una nova etapa o un moment especial en l'evolució del jazz a casa nostra. Els periodistes Olga Àbalos, Quim Cabeza, Ferran Esteve, Josep Maria Hernàndez Ripoll, Jaume Pi i Agustina Saragossa posen al descobert la intrahistòria i la repercussió que han tingut aquestes obres signades per autors com Tete Montoliu, Jordi Sabatés, Perico Sambeat, Jordi Rossy, Brad Mehldau, Raynald Colom, Sean Levitt, Carles Benavent, entre molts d'altres. El llibre, reprodueix els continguts del número 25 de la revista Jaç, editada pel Grup Enderrock i conté també una selecció de fotografies, formacions i músics que han sobresortit, la reproducció de deu portades representatives i d'algunes publicacions que han deixat testimoni per escrit de la importància del jazz als Països Catalans.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.