• La nostra llibreria

  La llibreria El Cucut és a Torroella de Montgrí, a l’Empordà. 
  Hi trobareu llibres en general inclòs el llibre de text, papereria escolar, material de despatx i articles de regal.
  No podem tenir tots els llibres que hi ha al mercat editorial, però tenim recursos per demanar i servir ràpidament qualsevol comanda. 
  Ens agrada organitzar presentacions de llibres, xerrades i tertúlies amb escriptors. És enriquidor per part dels escriptors i dels lectors i creiem que afavorir aquestes trobades és la nostra feina.


 • La nostra feina:

  A part del que expliquem anteriorment, treballar en una llibreria d’una població relativament petita com Torroella implica fer tot els serveis possibles. Les necessitats dels nostres clients són molt variades i el llibre de text, malgrat les dificultats que comporta, és un dels nostres serveis més valorats. Tenim molt bona relació amb totes les editorials i ens impliquem amb escoles i les ampes 
  perquè els alumnes comencin el curs amb tots els llibres escolars.
 • La nostra filosofia:

  Treballem en un món de creativitat i de cultura. La cadena del món del llibre comença quan un escriptor publica, amb la implicació d’una editorial, el seu llibre. Aquest arriba a les nostres mans i així comença la feina del llibreter. 
  Hem de conèixer què tenim a la llibreria, hem de llegir tot el que puguem i hem de trobar el lector adient a cada llibre o un llibre per a cada lector. 
  Pensem que llegir ha de ser divertit i voluntari. Tothom s’ho ha de passar bé llegint i quan algú no ho aconsegueix és feina del llibreter trobar l’estil i l’obra que el lector busca.
  No som jutges de la literatura. Som prescriptors. 
  Creiem que en aquests moments que hi ha tanta producció cultural i que surten tantes novetats constantment, la nostra feina és saber destriar i orientar. En cap cas censurar. 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto