• LOS SONIDOS DEL CAMALEON

    PLANAS, JORDI LENOIR EDICIONES Ref. 9788494065651 Altres productes del mateix autor
    Yes, tras casi cinco décadas de trayectoria, son un mito viviente que siguen en activo. The Yes Album, Fragile, Close to the Edge o Tales from Topographic Oceans son clásicos del rock progresivo. En los 80 se reinventaron con 90125 y el single 145;Owner of a Lonely Heart146;. Luego han seguido dando...
    Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    22,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-940656-5-1
    • Data d'edició : 01/05/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Autors : PLANAS, JORDI
    • Nº de pàgines : 316
    Yes, tras casi cinco décadas de trayectoria, son un mito viviente que siguen en activo. The Yes Album, Fragile, Close to the Edge o Tales from Topographic Oceans son clásicos del rock progresivo. En los 80 se reinventaron con 90125 y el single 145;Owner of a Lonely Heart146;. Luego han seguido dando muestras de su talento en trabajos como Talk, Magnification o Fly from Here. Se repasa aquí su biografía, discografía y videografía, así como las carreras de los 17 músicos que han pasado por Yes. Además, se incluyen entrevistas realizadas por el autor de este libro a diversos miembros clave del grupo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.