• MERCAT DEL SOL I PLANEJAMENT ACTES IV JORNADES GEOGRAFIA I U

    ACTES DE LES IV JORNADES DE GEOGRAFIA I URBANISME

    VARIS UNIVERSITAT DE GIRONA Ref. 9788495138576 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    "En la primera part del llibre es fa una reflexió sobre les motivacions d'una possible liberalització dels sòl i les seves repercussions en el context català on hi ha unes competències d'urbanisme traspassades i una cultura urbanística molt assumida per la població en general i dels poders locals en...
    Ancho: 210 cm Largo: 210 cm Peso: 300 gr
    Ho demanem a l'editor
    9,62 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-95138-57-6
    • Data d'edició : 01/01/1999
    • Any d'edició : 1999
    • Idioma : CATALA
    • Autors : VARIS
    • Nº de pàgines : 88
    • Col·lecció : MONOGRAFIES
    "En la primera part del llibre es fa una reflexió sobre les motivacions d'una possible liberalització dels sòl i les seves repercussions en el context català on hi ha unes competències d'urbanisme traspassades i una cultura urbanística molt assumida per la població en general i dels poders locals en particular. En la segona part, es fa un repàs del marc legislatiu a Europa atès que qualsevol canvi que en els últims anys es plantegi en la legislació del sòl es justifica a partir de la realitat europea. I en la tercera es parla des de diferents perspectives dels casos concrets de Madrid i Lleida pel que fa a política del sòl."

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.