• LES CASES DE TEMPLERS I HOSPITALERS A CATALUNYA

    APLEC DE NOVES I DOCUMENTS HISTÒRICS

    MIRET I SANS, JOAQUIM PAGES EDITORS Ref. 9788497792097 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Les cases de templers i hospitalers a Catalunya. Aplec de noves i documents històrics. Publicada el 1010 representa l'obra cabdal, més extensa i més important, de l'autor sobre ordes religlosomilitars. El valor d'aquesta obra rau en l'aportacio dels documents que recull transcrits al text o bé a les...
    Dimensions: 250 x 170 x 50 cm Peso: 1557 gr
    Ho demanem a l'editor
    45,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9779-209-7
    • Data d'edició : 01/10/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : CAT
    • Autors : MIRET I SANS, JOAQUIM
    • Nº de pàgines : 762
    • Col·lecció : 9
    • Nº de col·lecció : 9
    Les cases de templers i hospitalers a Catalunya. Aplec de noves i documents històrics. Publicada el 1010 representa l'obra cabdal, més extensa i més important, de l'autor sobre ordes religlosomilitars. El valor d'aquesta obra rau en l'aportacio dels documents que recull transcrits al text o bé a les notes a peu de pàgina, que li donen el caràcter de modernitat. Els documents que serveixen de base procedeixen principalment de l'Arxiu del Gran Prioret de Catalunya de l'orde de Sant Joan de Jerusalem, l'Arxiu Reial de Barcelona, el de la castellana d'Amposta, conservat a l'Archlvo Histórico Nacional de Madrid, d'altres més petits. Es per això que aquest treball serà d'utilitat no només per als investigadors dels esmentats ordes, sinó que els estudiosos locals hi trobaran informació per a l'elaboració de "monografies sobre castells, viles, manifestacions de la vida econòmica, notes biogràfiques de personatges, apuntacions per estudiar l'evolució de costums d'institucions poc conegudes, com l'autor reconeix en el pròleg. Ha estat, doncs, aquest doble interès que ha motivat la reedició, amb la voluntat de posar a l'abast dels investigadors un treball que, per les seves caractetístiques i actualutat, resulta gairebé de consulta imprescindible.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.