• MIQUEL BARCELO. AL BELL MIG DEL CAMI DE NOSTRA VIDA

    AL BELL MIG DEL CAMÍ DE LA VIDA

    ASHTON, DORE GALAXIA GUTENBERG, S.A. Ref. 9788481097009 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    'Barceló ha declarat reiteradament que ell és, sempre i en tot moment, un pintor. I no ens deixa altra opció que investigar sobre què vol dir quan s'aferra a aquesta designació de pintor. Per descomptat que vol dir moltes coses, i podem passar per alt fàcilment les associacions òbvies com són l'amor...
    Dimensions: 222 x 155 x 22 cm Peso: 510 gr
    Ho demanem a l'editor
    33,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8109-700-9
    • Data d'edició : 01/03/2008
    • Any d'edició : 2008
    • Idioma : 02
    • Autors : ASHTON, DORE
    • Nº de pàgines : 468
    • Col·lecció : LLIBRES EN CATALÀ
    'Barceló ha declarat reiteradament que ell és, sempre i en tot moment, un pintor. I no ens deixa altra opció que investigar sobre què vol dir quan s'aferra a aquesta designació de pintor. Per descomptat que vol dir moltes coses, i podem passar per alt fàcilment les associacions òbvies com són l'amor pel color, l'amor pels materials, l'amor per la línia o l'amor pel gest corporal. Però si penso en la qüestió més àmplia que hi ha rere la seva insistència, jo afegiria l'amor per la il·lusió. Unamuno, cap al final de la seva llarga meditació sobre el tràgic sentit de la vida, va declarar: 'El món vol ser enganyat (mundus vult decipi), ja sigui amb l'engany d'abans de la raó, que és la poesia, o amb l'engany de després, que és la religió.' [...] El pintor nat, però, no té il·lusions. Sap que ell fabrica il·lusió i que persegueix sempre allò que és il·lusori.'DORE ASHTON

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.