• SORTIR DE MARE DE L'ULTIMA CONTRACCIO A LA 1A REUNIO

    ADA CASTELLS EMPURIES EDITORIAL Ref. 9788497871785 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    ¿No poder dormir vuit hores seguides durant anys?¿Anar de crani tot el dia amunt i avall?¿Patir quan els puja la febre a més de 39?¿Haver d'aguantar els pares dels seus amiguets?¿Conviure amb mocs, pipís i caques?¿Morir-vos de mal d'esquena de tant agafar-los a coll? Tant se val, al primer somriure ...
    Dimensions: 216 x 140 x 216 cm Peso: 236 gr
    Ho demanem a l'editor
    16,20 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9787-178-5
    • Data d'edició : 01/03/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : CATALA
    • Autors : ADA CASTELLS
    • Nº de pàgines : 160
    • Col·lecció : LLIBRES SINGULARS
    ¿No poder dormir vuit hores seguides durant anys?¿Anar de crani tot el dia amunt i avall?¿Patir quan els puja la febre a més de 39?¿Haver d'aguantar els pares dels seus amiguets?¿Conviure amb mocs, pipís i caques?¿Morir-vos de mal d'esquena de tant agafar-los a coll? Tant se val, al primer somriure que ens fan ens fonem d'emoció com uns bledes.Ells neixen sabent ser fills i nosaltres hem de fer veure que sabem ser pares. Lluny de ser un manual d'instruccions, Sortir de mare és un llibre basat en els articles publicats a l'AVUI que us ajudarà a sentir-vos acompanyats en els maldecaps i les alegries de la procreació.PRESENTACIÓ SENSE EL PERMÍS DEL SENYOR MIGUEL DE CERVANTES SAAVEDRA "En un indret de la serralada litoral, el nom del qual no vull recordar, vivia i encara viu una mare de les de maxi cosi al cotxe, cobertura impermeable, cotxet heretat i muntanyes de bolquers. Un puré de més plàtan que taronja, potitos la majoria de nits, iogurt a corre-cuita els dissabtes, cereals sense gluten els divendres i algun flam de premi els diumenges consumeixen les tres parts de la llista de la compra. La resta es completa amb tovalloletes per al cul, xumets esterilitzats i llet preparada.Té a casa seva una nena que exigeix de tot, una àvia que ve quan pot a ajudar i un oncle solter que no sap mai com trobar el mecanisme per obrir el cotxet, desmuntar i muntar la trona, i vestir la criatura amb la roba adient. Frega l¿edat de la nostra mare la trentena: és de complexió ferma, pitrera abundant (i efímera), matinera a la força i amiga de descansar. S'ha de saber que aquesta esmentada mare, les estones en què està ociosa (que són una minoria l¿any) s'entreté a llegir els fulletons de Dodot, els prospectes de Prenatal i la revista Ser Padres amb tanta afecció i gust, que ha oblidat gairebé del tot el plaer del descans.(...) Estimats procreadors o susceptibles de ser-ho, aquesta mena de Quixot de la maternitat sóc jo i, posats a sentir-me acompanyada, el cinquanta per cent de la població restant, és a dir, les dones sense minyona i, posem-hi algun home actiu, haberlos haylos. Som els qui estem als antípodes d'aquella idea idíl·lica de la mare comprensiva que acollia sempre els seus pollets entre els braços, que en tot moment hi era per servir els cadellets, que mai no fallava a l'hora d¿alimentar-los, vestir-los, educar-los, consolar-los, escoltar-los i, per què no?, manipular-los sempre per al seu bé. Nosaltres som aquelles -en aquest cas empraré el genèric femení perquè haberlos haylos però no tantos- que ens hem cregut que ho podíem fer tot a la vida: ser bones professionals i excel·lents mares, santa innocència!" Ada Castells

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.