• ESCRIURE EN LA FOSCOR

    GROSSMAN, DAVID EDICIONS 62 Ref. 9788429765038 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    «Per a mi, l'impuls inicial que motiva l'escriptura és la voluntat de l'escriptor d'inventar i explicar una història, de coneixe's. Però com més escric, més sento la intensitat de l'impuls que se suma, col·labora i completa la voluntat de conèixer l'altre des del seu interior, la voluntat de sobrepo...
    Dimensions: 215 x 140 x 215 cm Peso: 200 gr
    Ho demanem a l'editor
    18,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-297-6503-8
    • Data d'edició : 01/03/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALA
    • Autors : GROSSMAN, DAVID
    • Traductors : ROSER LLUCH OMS
    • Nº de pàgines : 128
    • Col·lecció : LLIBRES A L'ABAST
    «Per a mi, l'impuls inicial que motiva l'escriptura és la voluntat de l'escriptor d'inventar i explicar una història, de coneixe's. Però com més escric, més sento la intensitat de l'impuls que se suma, col·labora i completa la voluntat de conèixer l'altre des del seu interior, la voluntat de sobreposar-se a la por, intentar sentir de debò què significa ser l'altre, aconseguir percebre, i no només per un instant, la fibra de la flama que crema a l'interior de l'altre».A través de la qüestió central de la identitat, David Grossman reflexiona en aquest recull d'articles sobre la literatura i la creació com a forma de superació dels conflictes. Una anàlisi serena i lúcida de com la literatura pot ser la millor manera de posar-se en el lloc de l'altre, un pas indispensable per avançar en la tolerància, la comprensió i el diàleg, premisses fonamentals per emprendre el camí cap a la pau. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.