• EJERCICIOS DE AGILIDAD MENTAL

    OLIVAR, IGNACIO EDITORIAL CCS Ref. 9788498422085 Altres productes del mateix autor
    Tener olvidos o despistes de memoria en momentos puntuales es algo inevitable en nuestra vida cotidiana. Lo que no es normal es que esos fallos se produzcan habitualmente y encima no hagamos nada por remediarlo. Olvidar una cita, tener una palabra en la punta de la lengua o no saber dónde se han dej...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Peso: 340 gr
    Ho demanem a l'editor
    17,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-9842-208-5
    • Data d'edició : 01/12/2008
    • Any d'edició : 2008
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : OLIVAR, IGNACIO
    • Nº de pàgines : 236
    Tener olvidos o despistes de memoria en momentos puntuales es algo inevitable en nuestra vida cotidiana. Lo que no es normal es que esos fallos se produzcan habitualmente y encima no hagamos nada por remediarlo. Olvidar una cita, tener una palabra en la punta de la lengua o no saber dónde se han dejado las gafas es algo que no sólo ocurre a las personas mayores, sino que nos sucede en cualquier etapa de nuestra vida. Pero quizás en la llamada tercera edad es cuando estos despistes más llegan a preocupar, y se genera un temor de no saber cómo actuar ante esta situación. Mediante este libro se pretende que el lector que quiera potenciar personalmente su mente día a día, encuentre en él una serie de ejemplos concretos y diversos con los que estimular y agilizar todos los aspectos cognitivos que harán que su memoria sea ese «perfume del alma» que envuelve todas sus vivencias y recuerdos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.