• LA FELICITAT DELS DIES TRISTOS

    DESCOBRIR ELS TEUS VERITABLES SENTIMENTS ÉS LA CLAU PER A SER MÉS FELIÇ

    JORGE BUCAY COMANEGRA Ref. 9788415097945 Altres productes del mateix autor
    Explica Jorge Bucay que darrere la irritació de moltes persones sovint hi trobem una tristesa profunda. Una aflicció disfressada de ràbia i incapaç d'aflorar, que ens confon i ens fa sentir furiosos. Però si ens prenem el temps suficient, podrem adonar-nos que les emocions no són sempre com semblen ...
    Ancho: 130 cm Largo: 180 cm Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    14,50 € 13,05 € 10%
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-15097-94-5
    • Data d'edició : 01/10/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CATALA
    • Autors : JORGE BUCAY
    • Nº de pàgines : 0
    Explica Jorge Bucay que darrere la irritació de moltes persones sovint hi trobem una tristesa profunda. Una aflicció disfressada de ràbia i incapaç d'aflorar, que ens confon i ens fa sentir furiosos. Però si ens prenem el temps suficient, podrem adonar-nos que les emocions no són sempre com semblen i que potser, quan creiem estar enfadats, el que amaguem és precisament la pena. En aquesta faula, plena de realitat i tendresa, Jorge Bucay ens relata la història de l'àvia de la Marina, una dona amb un caràcter agre i el cor endurit que, des de fa anys, transforma el dolor per una pèrdua en un enuig permanent. Jorge Bucay ens ofereix, una vegada més, una lliçó vital imprescindible i ens proposa una pauta clara. Descobrir els nostres sentiments veritables és la clau per a ser més feliços.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.