• COMO SUPERAR SUS DEUDAS DE UNA VEZ POR TODAS

    MUNDIS, JERROLD OBELISCO EDICIONES Ref. 9788497770743 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    No se trata de vivir a pan y agua ni de matarse a trabajar. Se trata de superar sus deudas de una vez por todas.Este libro no es una guía de inversiones ni un manual para hacerse rico. Es un programa claro y sencillo que le permitirá librarse de sus deudas y mantenerse libre de ellas para siempre.Pe...
    Ancho: 155 cm Largo: 235 cm Peso: 428 gr
    Ho demanem a l'editor
    12,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9777-074-3
    • Data d'edició : 01/02/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Autors : MUNDIS, JERROLD
    • Nº de pàgines : 272
    • Col·lecció : EXITO
    No se trata de vivir a pan y agua ni de matarse a trabajar. Se trata de superar sus deudas de una vez por todas.

    Este libro no es una guía de inversiones ni un manual para hacerse rico. Es un programa claro y sencillo que le permitirá librarse de sus deudas y mantenerse libre de ellas para siempre.
    Pero, por escéptico que sea, si sigue este programa saldrá de deudas. No se trata sólo de ideas teóricas. Han sido experimentadas y demostradas en los últimos diez años por miles de hombres y mujeres que las han empleado para saldar sus deudas, y hay otros miles de personas que las están empleando en este momento para conseguir lo mismo. Usted también puede.

    Este programa ¡funciona! Es así de simple.

    Jerrold Mundis, novelista y escritor de éxito, ha publicado artículos y relatos breves en The New York Times Magazine, American Heritage, Harper?s Weekly y muchas otras revistas de tirada nacional. Es un deudor que se ha recuperado y está íntimamente familiarizado con el programa de Deudores Anónimos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.