• DES-EDUCA'T UNA PROPOSTA PER VIURE I CONVIURE MILLOR

    UNA PROPOSTA PER VIURE I CONVIURE MILLOR

    PERE DARDER & EVA BACH EDICIONS 62 Ref. 9788429755343 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Aquest és un llibre per a totes aquelles persones que aspiren a ser més felices, que creuen en les persones i aposten per unes relacions més càlides i properes, que es reconeixen plenament humanes i estan disposades a fer-se càrrec de tots els seus sentiments, que desitgen fer alguna cosa positiva a...
    Dimensions: 215 x 140 x 10 cm Peso: 242 gr
    Ho demanem a l'editor
    15,55 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-297-5534-3
    • Data d'edició : 01/11/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : CATALA
    • Autors : PERE DARDER & EVA BACH
    • Col·lecció : LLIBRES A L'ABAST
    • Nº de pàgines : 160
    Aquest és un llibre per a totes aquelles persones que aspiren a ser més felices, que creuen en les persones i aposten per unes relacions més càlides i properes, que es reconeixen plenament humanes i estan disposades a fer-se càrrec de tots els seus sentiments, que desitgen fer alguna cosa positiva amb les seves vides.A totes elles, se les convida a des-educar-se... Perquè créixer com a persones no consisteix només en adquirir nous coneixements o experiències. Hi ha ocasions en què el que fa falta és abocar-ho tot damunt la taula i veure què serveix i què no. Deseducar-se és interrogar-se un mateix, efectuar una lectura completament nova del nostre bagatge cultural, incorporar perspectives mai contemplades, desmuntar nombrosos tòpics... Significa qüestionar-nos formes de vida i de relació que hem anat instaurant i que no faciliten la trobada entre les persones ni l`entesa entre els pobles. Deseducar-se representa, en darrer terme, una crida a la sensibilitat i a la creativitat, a buscar noves maneres més personals, joioses i solidàries de viure i actuar.Després de l'excel·lent acollida de Sedueix-te per seduïr, Eva Bach i Pere Darder ens ofereixen una nova proposta per continuar aprofundint en la manera de viure i educar les nostres emocions.Eva Bach Cobacho (Manresa, 1963) Llicenciada en Ciències de l`Educació per la Universitat de Barcelona (1986). Mestra, formadora de formadors i escriptora. Especialista en intel·ligència emocional ì desenvolupament personal, i vinculada a grups d`estudi sobre aquesta temàtica. Membre del DPE (Desenvolupament Personal i Educació) de la UAB. Es dedica a la formació permanent de professorat, és assessora pedagògica en nombroses institucions i organismes públics i privats, professora de postgraus universitaris, conferenciant en congressos i jornades, així com en associacions de pares, centres cívics i socials, escoles d`adults, biblioteques populars, etc. Imparteix tallers i cursos a pares, parelles, adolescents i alguns per a empreses. Pere Darder Vidal (Barcelona, 1933). Llicenciat en Filosofia i doctor en Ciències de l`Educació. Professor de la UAB. La seva reflexió, activitats i publicacions es mouen a l`entorn de la formació inicial i permanent del professorat, de l`organització i avaluació dels centres educatius i del grup-classe, de la renovació pedagògica i de la funció de les emocions en el desenvolupament personal i social.Darrerament ha impulsat la creació del grup d`estudi i recerca sobre les emocions, Desenvolupament personal i educació (DPE), format per professionals de diferents àmbits educatius.Actualment és President del Consell Escolar de Catalunya.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.