• PENSEM EN LA SALUT?

    INSTITUT BORJA DE BIOETICA DOCUMENTA UNIVERSITARIA Ref. 9788493361945 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Aquest volum constitueix el primer fruit que s'ofereix als lectors com a resultat de la col·laboració entre l'editorial DOCUMENTA UNIVERSITARIA i l'INSTITUT BORJA DE BIOÈTICA per tractar temes específics de bioètica que constituiran la col·lecció. Així doncs, aquesta primera aportació és el resultat...
    Ancho: 140 cm Largo: 210 cm Peso: 208 gr
    Ho demanem a l'editor
    14,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-933619-4-5
    • Data d'edició : 01/11/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Autors : INSTITUT BORJA DE BIOETICA
    • Nº de pàgines : 164
    • Col·lecció : BÍOS
    • Nº de col·lecció : 1
    Aquest volum constitueix el primer fruit que s'ofereix als lectors com a resultat de la col·laboració entre l'editorial DOCUMENTA UNIVERSITARIA i l'INSTITUT BORJA DE BIOÈTICA per tractar temes específics de bioètica que constituiran la col·lecció. Així doncs, aquesta primera aportació és el resultat d'un treball col·lectiu i multidisciplinari protagonitzat per I. Abbas, F. Antoñanzas, J. Colom, A. García-Altés, J. M. Ollé, J. Rovira, F. Torralba, i amb la col·laboració de la Direcció General de Drogodependències de la Generalitat de Catalunya.\nLes reflexions i les anàlisis científiques que componen la primera part d'aquest llibre constitueixen la part essencial des del punt de vista de l'Institut Borja de Bioètica i haurien de semblar suficients per a qualsevol persona sensible per tal d'aconseguir l'objectiu de vetllar per la nostra pròpia salut i refusar aquells hàbits de vida que no contribueixen a conservar-la i a no malmetre-la, amb independència que les alteracions de salut produïdes per actituds voluntàries o estils de vida no saludables representin o no un cost per a la nostra economia particular. \nLa segona part d'aquest treball integra, a tall d'exemple, dos estudis relatius als aspectes econòmics del tabaquisme i del consum de drogues. Dels treballs que segueixen a continuació, "Els costos dels hàbits de vida no saludables; el cas del tabaquisme a Catalunya", dels professors Joan Rovira i Ismail Abbas, ha estat possible gràcies al finançament del mateix Institut Borja de Bioètica, i el d'"Avaluació del cost social del consum de drogues il·legals a l'Estat espanyol" ho ha estat gràcies a la col·laboració de la Direcció General de Drogodependències i Sida, del Departament de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat de Catalunya. Aquest darrer text es basa en un estudi més ampli elaborat per l'Agència d'Avaluació de Tecnologia i Recerca Mèdiques i la Direcció General ja esmentada que, amb el nom d'Avaluació del cost social del consum de drogues il·legals a Catalunya i a l'Estat espanyol, serà de propera publicació per part del Departament de Sanitat i Seguretat Social de Catalunya. Els autors d'aquest treball han estat la senyora Anna Garcia-Altés, de la Fundación Instituto de Investigación en Servicios de Salud i New York City Department of Health and Mental Higiene; el senyor Josep M. Ollé, de la Direcció General de Drogodependències i Sida del Departament de Sanitat i Seguretat Social de Catalunya; el Professor Fernando Antoñanzas, del Departament d'Economia i Empresa de la Universitat de La Rioja; i el senyor Joan Colom, de la Direcció General de Drogodependències i Sida del Departament de Sanitat i Seguretat Social de Catalunya.\n

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.