• GIMNASIA DE LA GENTE FELIZ QI GONG, LA

    QI GONG

    REQUENA, YVES KAIROS Ref. 9788472456143 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Este apasionante libro explica de qué manera el Qi Gong, la gimnasia de la antigua tradición china, conviene a todos aquellos que aspiran a la vitalidad, la longevidad y la serenidad, independientemente de nuestra edad, profesión o gustos. El Qi Gong, que los chinos consideran ?el tesoro de su civil...
    Ancho: 195 cm Largo: 235 cm Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    19,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7245-614-3
    • Data d'edició : 01/01/2008
    • Any d'edició : 2008
    • Idioma : KA
    • Autors : REQUENA, YVES
    • Traductors : PORTILLO, MIGUEL
    • Nº de pàgines : 144
    • Col·lecció : BIBLIOTECA DE LA SALUD
    Este apasionante libro explica de qué manera el Qi Gong, la gimnasia de la antigua tradición china, conviene a todos aquellos que aspiran a la vitalidad, la longevidad y la serenidad, independientemente de nuestra edad, profesión o gustos. El Qi Gong, que los chinos consideran ?el tesoro de su civilización?, opera regenerando de la manera más poderosa y efectiva nuestro ?capital de energía?, que día a día se va desgastando con las preocupaciones, el trabajo, las emociones, la polución... Mediante una técnica sencilla que asocia los movimientos del cuerpo a la respiración y a la concentración, el Qi Gong restaura nuestra energía vital y mantiene el cuerpo saludable y ágil.

    El Qi Gong constituye una valiosa ayuda para controlar y modificar nuestra vida cotidiana, para rendir más, mejorar la salud, transformar nuestra silueta, despertar los sentidos y optimizar nuestras actividades diarias en general.

    Yves Réquéna, especialista en medicina china, creador de la primera escuela de Qi Gong en Francia (l?Institut Européen de Qi Gong), es autor de varios libros y conferenciante internacional. Su obra, traducida a varias lenguas, es conocida tanto en Europa como en Estados Unidos y Latinoamérica.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.