• VIATGE A LES EMOCIONS

    EDUARD PUNSET DESTINO Ref. 9788497101905 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Què ens pot interessar més que la felicitat, l'amor i la nostra ment i el seu immens poder? En aquest fascinant Viatge a les emocions Eduard Punset ens convida a desxifrar els enigmes del món emocional i del que ens passa per dins. Aquesta obra reuneix per primera vegada en un sol volum tres llibres...
    Dimensions: 235 x 165 x 235 cm Peso: 1688 gr
    Ho demanem a l'editor
    29,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9710-190-5
    • Data d'edició : 01/12/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALA
    • Autors : EDUARD PUNSET
    • Nº de pàgines : 824
    • Col·lecció : L'ANCORA
    Què ens pot interessar més que la felicitat, l'amor i la nostra ment i el seu immens poder? En aquest fascinant Viatge a les emocions Eduard Punset ens convida a desxifrar els enigmes del món emocional i del que ens passa per dins. Aquesta obra reuneix per primera vegada en un sol volum tres llibres que ja han apassionat centenars de milers de lectors: El viatge a la felicitat, El viatge a l'amor i El viatge al poder de la ment.Amb l'autor ens endinsem, en primer lloc, en la recerca de la felicitat, una aventura de final incert a través de tot el que ens pot conduir a aquest objectiu o apartar-nos-en: les emocions, l'estrès, els fluxos hormonals, l'envelliment, els factors socials, econòmics, culturals, religiosos... Una indagació que desvela els descobriments científics més recents sobre el tema i que, a més, ens proposa la fórmula de la felicitat.Però és possible parlar d'una existència feliç sense considerar el que significa l'amor? El viatge a l'amor explora els fonaments del més primordial dels sentiments, els seus canals d'expressió i els seus secrets. «L'amor és cec», es diu, però avui comencem a saber que més aviat es mou per raons evolutives i biològiques extremament precises. Ara resulta que els cecs érem nosaltres.L'obra, escrita amb el rigor i l'amenitat que caracteritzen els llibres d'Eduard Punset, es tanca amb l'exploració del poder de la ment, al cap i a la fi «l'únic poder». En aquest tercer viatge, l'autor revisa des d'«el nostre domicili a l'Univers» fins a com podem «aprendre a desaprendre» i s'endinsa en el més íntim de l'ésser humà. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.