• LES DUES CARES DE LA LLUNA

    MIRO, ASHA MAGRANA EDICIONS Ref. 9788482645087 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    El 1974, una nena índia de sis anys aterrava a l'aeroport del Prat per anar a viure amb els seus pares adoptius. Dues dècades després, L'Asha Miró va viatjar al seu país d'origen per retrobar els fils de la seva història. D'aquella experiència en va sortir La filla del Ganges (La Magrana, 2002), un ...
    Dimensions: 210 x 135 x 19 cm Peso: 400 gr
    Ho demanem a l'editor
    14,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8264-508-7
    • Data d'edició : 01/01/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : CATALA
    • Autors : MIRO, ASHA
    • Nº de pàgines : 160
    • Col·lecció : ORIGENS
    • Nº de col·lecció : 078
    El 1974, una nena índia de sis anys aterrava a l'aeroport del Prat per anar a viure amb els seus pares adoptius. Dues dècades després, L'Asha Miró va viatjar al seu país d'origen per retrobar els fils de la seva història. D'aquella experiència en va sortir La filla del Ganges (La Magrana, 2002), un llibre que va commoure milers de persones. Va ser tan gran el ressò que, l'any 2003, va tornar a l'Índia per filmar un documental basat en el llibre. El que no sospitava ningú és que l'Asha Miró havia rebut feia pocs dies un email de l'Índia que li insinuava que encara hi havia coses del seu passat que en el primer viatge no havia descobert.
    Les dues cares de la lluna és la crònica d'aquest segon viatge als orígens de l'Asha Miró. A través del seu llenguatge proper, íntim, reconstruïm una infància plena de misèria però també d'estimació, i amb ella coneixem les sorpreses increïbles que li amagava aquell email. Perquè en el segon retorn a l'Índia, l'Asha descobrirà que algunes coses no són exactament com li havien explicat, i s'haurà d'esforçar a buscar totes les peces que li falten per reconstruir el puzzle del seu passat. El que troba supera de lluny tots els seus somnis i és dins les pàgines d'aquest llibre.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.