• MEMORIAS DE UN ESTETA

    ACTON, HAROLD PRE-TEXTOS EDITORIAL Ref. 9788492913251 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    En esta notable obra, publicada originalmente en 1948, Harold Acton ofrece una aguda y vívida crónica de sus primeros treinta y cinco años de vida, de 1904 a 1939, desde su infancia como miembro de la colonia internacional de diletantes de la Florencia anterior a la primera guerra mundial, hasta su ...
    Ancho: 140 cm Largo: 230 cm Peso: 840 gr
    Ho demanem a l'editor
    35,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-92913-25-1
    • Data d'edició : 01/03/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Autors : ACTON, HAROLD
    • Traductors : FERNÁNDEZ AÚZ, TOMÁS/EGUIBAR BARRENA, BEATRIZ
    • Nº de pàgines : 672
    • Col·lecció : NARRATIVA CONTEMPORÁNEA
    • Nº de col·lecció : 81
    En esta notable obra, publicada originalmente en 1948, Harold Acton ofrece una aguda y vívida crónica de sus primeros treinta y cinco años de vida, de 1904 a 1939, desde su infancia como miembro de la colonia internacional de diletantes de la Florencia anterior a la primera guerra mundial, hasta su etapa de madurez en la que descubre su hogar espiritual en un Pekín en el que la antigua cultura china no se ha visto aún zarandeada por los vientos de la revolución maoísta. Entre una y otra época le vemos crecer hasta convertirse en un brillante miembro de la generación educada en Oxford inmediatamente después de la guerra (Evelyn Waugh, Robert Byron, Cyril Connolly, ...), tras lo cual se trasladará a París, donde conocerá a muchas de las figuras literarias y artísticas de la época. Éste es un excepcional libro de memorias, merecidamente considerado un clásico. A sir Harold Acton se le adjudicó el epíteto de «esteta» nada más abandonar el colegio. Pese a tener clara conciencia de las connotaciones que podían haber dado un sesgo caricaturesco al significado del término, nunca se arrepintió de habérselo aplicado él mismo, dado que lo fue en el más propio de los sentidos. Su obra es un ingenioso y vivaz relato de una época en que el «esteta» aún mantenía el pie firme ante el especialista y el político, y en la que todavía existía la posibilidad de ser un auténtico ciudadano del mundo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.