• ELS HOMES QUE NO ESTIMAVEN LES DONES

    STIEG LARSSON LABUTXACA Ref. 9788416334384 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    La Harriet Vanger va desaparèixer fa trenta-sis anys en una illa sueca propietat de la seva poderosa família. Tot i el desplegament policial, no es va trobar ni rastre de la noia. Es va escapar? Va ser segrestada? Assassinada? El cas està tancat i els detalls oblidats. Però el seu tiet Henrik Vanger...
    Dimensions: 190 x 125 x 190 cm Peso: 398 gr
    Ho demanem a l'editor
    9,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16334-38-4
    • Data d'edició : 01/07/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : CATALA
    • Autors : STIEG LARSSON
    • Traductors : ÀLEX GOMBAU/NÚRIA VIVES COLOM
    • Nº de pàgines : 624
    • Col·lecció : MILLENIUM
    La Harriet Vanger va desaparèixer fa trenta-sis anys en una illa sueca propietat de la seva poderosa família. Tot i el desplegament policial, no es va trobar ni rastre de la noia. Es va escapar? Va ser segrestada? Assassinada? El cas està tancat i els detalls oblidats. Però el seu tiet Henrik Vanger, un empresari retirat, viu obsessionat per resoldre el misteri abans de morir. A les parets del seu estudi hi pengen quaranta-tres flors seques i emmarcades. Les primeres set van ser regals de la seva neboda, les altres van arribar puntualment pel seu aniversari, de forma anònima, des que la Harriet va desaparèixer. En Mikael Blomkvist accepta l’estrany encàrrec d’en Vanger de reprendre la recerca de la seva neboda. Periodista d’investigació i ànima de la revista Millennium, dedicada a treure a la llum els draps bruts de la política i les finances, en Blomkvist està vigilat i encausat per una querella per difamació i calúmnia presentada per un gran grup industrial que amenaça d’arruïnar-li la carrera i la reputació. Comptarà amb la col·laboració inesperada de la Lisbeth Salander, una peculiar investigadora privada, socialment inadaptada, tatuada i plena de pírcings, i amb extraordinàries i insòlites qualitats.
    Així comença aquesta magnífica novel·la que és la crònica dels conflictes d’una família, un fascinant fresc del crim i el càstig, de perversions sexuals i trampes financeres; un entramat violent i amenaçador en què, no obstant això, creixerà una tendra i fràgil història d’amor entre dos personatges absolutament inoblidables.
    El 27 d’agost no et perdis Millennium 4, El que no et mata et fa més fort. Torna la Lisbeth, Millennium continua. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.