• VI, COS I CERVELL

    VIADER I GUIXA, RAMON INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS Ref. 9788499650609 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Llibre innovador sobre el coneixement i l?aplicació de l?anàlisi sensorial dels aliments, en general, i del vi, en particular, adreçat a professionals del sector i a aficionats al vi. L?anàlisi sensorial és una eina molt útil per a valorar la qualitat tecnològica dels aliments i per a avaluar les pr...
    Dimensions: 240 x 170 x 10 cm Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    25,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9965-060-9
    • Data d'edició : 01/10/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CATALA
    • Autors : VIADER I GUIXA, RAMON
    • Nº de pàgines : 249
    • Col·lecció : MONOGRAFIES DE LES SECCIONS DE CIÈNCIES
    • Nº de col·lecció : 21
    Llibre innovador sobre el coneixement i l?aplicació de l?anàlisi sensorial dels aliments, en general, i del vi, en particular, adreçat a professionals del sector i a aficionats al vi. L?anàlisi sensorial és una eina molt útil per a valorar la qualitat tecnològica dels aliments i per a avaluar les preferències dels consumidors. Aquest llibre és innovador tant per l?alt nivell científic com per l?enfocament que presenta. Per primera vegada, es descriu com l?ambient del tastador, la seva pròpia fisiologia i les condicions de salut en què es troba poden afectar els resultats de les anàlisis. Partint d?una àmplia experiència, l?autor ens ofereix una metodologia simple però rigorosa que satisfà molts tipus de lectors: professionals i aficionats trobaran les pautes adequades per a l?ús adequat d?aquesta pràctica analítica.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.