• TIRANT LO BLANC, EPISODIS AMOROSOS

    INCLOU RECURS DIGITAL

    JOANOT MARTORELL EDUCAULA Ref. 9788415192435 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    La història d'amor dels protagonistes d'el Tirant lo Blanc comença amb una gran mentida, com va apuntar Martí de Riquer fa una vintena d'anys. La diu Diafebus quan parla per primera vegada en privat amb Carmesina i li explica que el seu cosí i amic Tirant ha viatjat fins a Constantinoble només per v...
    Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    0,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15192-43-5
    • Data d'edició : 01/06/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : CATALA
    • Autors : JOANOT MARTORELL
    • Col·lecció : EDUCAULA
    • Nº de pàgines : 336
    La història d'amor dels protagonistes d'el Tirant lo Blanc comença amb una gran mentida, com va apuntar Martí de Riquer fa una vintena d'anys. La diu Diafebus quan parla per primera vegada en privat amb Carmesina i li explica que el seu cosí i amic Tirant ha viatjat fins a Constantinoble només per veure-la a ella, perquè se n'ha enamorat per totes les coses bones que n'ha sentit dir. A partir d'aquí, el cavaller valencià Joanot Martorell (1405/11-1465) construeix una trama amb episodis tan brillants i personatges tan propers i entranyables que han convertit el Tirant lo Blanc (1460-1464) en una novel·la admirada i un clàssic de la literatura universal. Llegir-la esdevé un plaer carregat de diversió encara al segle XXI.Aquesta edició recull els cinquanta-tres capítols seleccionats pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a lectura prescriptiva per al batxillerat. Inclou una introducció que contextualitza el Tirant des de la perspectiva amorosa i cultural, un resum argumental, un glossari i un bloc de propostes de treball.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.