• 15/11/2019 19:30 h a la llibreria (carrer del Roser 29-31 Torroella de Montgrí)

  EL CAVALLER FLOÏD, biografia de Joan B. Cendrós

  Joan B. Cendrós (empresari de l'after-shave Floïd i un dels cinc fundadors d'Òmnium Cultural l'any 1960)

  Joan Baptista Cendrós i Carbonell va néixer l’any 1916.

  Esmentant el seu nom, hi haurà gent que no sabrà de qui parlem, però si diem que era director de l’empresa de perfumeria creadora de l’After-Shave Floïd, ens direu: Ah!, sí, el meu pare se’n posava (o el meu avi...)

  Però a més de crear un aroma popular, el Sr. Cendrós va participar en molts més projectes al llarg de la seva vida. Amb part dels beneficis de la seva empresa va col·laborar en moltes activitats culturals catalanes. Una de les més importants va ser fundar, l’any 1961, l’entitat Òmnium Cultural.

  L’autor de la biografia de Joan B. Cendrós és Genís Sinca, periodista d’investigació, crític literari, reporter i novel·lista, entre altres activitats relacionades amb la cultura.

  Parlarem de EL CAVALLER FLOÏD, BIOGRAFIA DE JOAN B. CENDRÓS, amb el seu autor, Genís Sinca, la filla del Sr. Cendrós, Laura Cendrós i l’actual presidenta d’Òmnium Cultural Baix Empordà, Neus Colomer.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto