• FLORENCIA Y LA TOSCANA

    PLANETA EDITORIAL Ref. 9788408124511 Altres productes de la mateixa col·lecció
    El centro de la Toscana está salpicado de fortalezas medievales, laderas cuajadas de viñas e hileras de cipreses; al noroeste y al este se alzan espectaculares montañas y bosques, y frente a la costa central y meridional hay una guirnalda de islas junto a una costa repleta de vida salvaje. Incluye:C...
    Ancho: 128 cm Largo: 197 cm Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    22,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-08-12451-1
    • Data d'edició : 01/04/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : CASTELLANO
    • Traductors : BETTINA BATALLA/RAQUEL GARCÍA ULLDEMOLINS
    • Nº de pàgines : 368
    • Col·lecció : GUÍAS DE REGIÓN LONELY PLANET
    El centro de la Toscana está salpicado de fortalezas medievales, laderas cuajadas de viñas e hileras de cipreses; al noroeste y al este se alzan espectaculares montañas y bosques, y frente a la costa central y meridional hay una guirnalda de islas junto a una costa repleta de vida salvaje. Incluye:Con una importante selección de fotos, listados y sugerencias para planificar el viaje perfectoConsejos para comer como un lugareñoIncluye un mapa desplegable de FlorenciaInformación completa sobre: Florencia, Pisa, Lucca, Pistoia, San Miniato y alrededores, Alpes Apuanos y la Garfagnana, Livorno, Copsta Etrusca, Elba, Archipiélago Toscano, Siena, Chianti, Val d'Elsa, Val d'Orcia, Val di Chiana, la Alta Maremma, Città del Tufa, la Bassa Meremma, Arezzo, Sasepolcro, El Casentino y el Val di Chiana.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.