• LO MEJOR DE JAPON

    LONELY PLANET GEOPLANETA Ref. 9788408148418 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Japón es un mundo aparte: un maravilloso y pequeño planeta frente a la costa de China. Desde la majestuosidad del baile de las geishas en Kioto hasta la comedida belleza de un jardín zen de piedras, Japón tiene el poder de cautivar hasta al viajero más insensible. Incluye:.Información sobre la diver...
    Ancho: 128 cm Largo: 195 cm Peso: 560 gr
    Ho demanem a l'editor
    25,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-08-14841-8
    • Data d'edició : 01/03/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Autors : LONELY PLANET
    • Traductors : ALBERTO DELGADO CASTRO/RAQUEL GARCÍA ULLDEMOLINS
    • Nº de pàgines : 416
    • Col·lecció : GUÍAS LO MEJOR DE PAÍS/CIUDAD LONELY PLA
    Japón es un mundo aparte: un maravilloso y pequeño planeta frente a la costa de China. Desde la majestuosidad del baile de las geishas en Kioto hasta la comedida belleza de un jardín zen de piedras, Japón tiene el poder de cautivar hasta al viajero más insensible. Incluye:.Información sobre la diversidad culinaria de Tokio..Descubrir los lujosos ryokan..Explorar los exquisitos templos de Kioto..Relajarse en un onsen en Kinosaki y esquiar en las pistas de Niseko.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.