• EL GENERAL MORAGUES I LA FORTALESA DE CASTELLCIUTAT

    PLANES BALL, JOSEP ALBERT FARELL EDITORS Ref. 9788492811229 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    El llibre és una nova aportació als estudis sobre la Guerra de Successió a Catalunya des d’un observatori privilegiat (en part per la seva situació fronterera) i poc estudiat, la Seu d’Urgell, i una fortalesa, Castellciutat, que tingué un paper rellevant en la història militar de Catalunya. Castellc...
    Ancho: 165 cm Largo: 235 cm Peso: 255 gr
    Ho demanem a l'editor
    16,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-92811-22-9
    • Data d'edició : 01/03/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CATALA
    • Autors : PLANES BALL, JOSEP ALBERT
    • Nº de pàgines : 104
    • Col·lecció : NOSTRA HISTÒRIA
    • Nº de col·lecció : 15
    El llibre és una nova aportació als estudis sobre la Guerra de Successió a Catalunya des d’un observatori privilegiat (en part per la seva situació fronterera) i poc estudiat, la Seu d’Urgell, i una fortalesa, Castellciutat, que tingué un paper rellevant en la història militar de Catalunya. Castellciutat, governada pel mític general Moragues, controlava una àrea extensa dels Pirineus, des dels Pallars fins a la Cerdanya, enfront de les escomeses franceses de l’altra banda de la frontera. A partir de 1712, exercí un paper ben destacat sobretot quan començà la retirada dels exèrcits aliats del Principat, moment a partir del qual la resistència catalana gravità, a grans trets, en el trípode defensiu de les places de Castellciutat-Cardona-Barcelona. La caiguda de Castellciutat, el setembre de 1713, a mans borbòniques esdevingué el primer acte del drama final de la derrota político-militar de Catalunya.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.