• CAIDA DE CATALUÑA, LA

    REVERTE, JORGE M EDITORIAL CRITICA Ref. 9788484327257 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Finales de 1938. Franco, el general alzado contra la República, amenaza con barrer toda resistencia y acumula un poderoso ejército que quiere aniquilar al enemigo. Ni siquiera se molesta en esconder sus intenciones. La voluntad de resistencia de sus adversarios se ahoga en el desaliento. En Barcelon...
    Ancho: 155 cm Largo: 230 cm Peso: 1015 gr
    Ho demanem a l'editor
    29,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8432-725-7
    • Data d'edició : 01/03/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Autors : REVERTE, JORGE M
    • Nº de pàgines : 544
    • Col·lecció : CONTRASTES
    Finales de 1938. Franco, el general alzado contra la República, amenaza con barrer toda resistencia y acumula un poderoso ejército que quiere aniquilar al enemigo. Ni siquiera se molesta en esconder sus intenciones. La voluntad de resistencia de sus adversarios se ahoga en el desaliento. En Barcelona se escuchan gritos dec “No pasarán” que emboscan la rendición de muchos espíritus. En las filas de los defensores, se mezclan las actitudes numantinas y la tentación de desistir, los ejércitos de papel y los hombres de verdad, los refugiados acostumbrados a la huida y quienes esperan con los brazos abiertos a los que vienen. Va a comenzar el último gran acto bélico de la guerra civil. Con el rigor histórico y la prosa única de Jorge M. Reverte, La caída de Cataluña nos ofrece una nueva experiencia de lectura sobre nuestra guerra civil.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.