• DE QUE RIEU ?

    RAFEL BARCELO & AITANA CARRASCO A BUEN PASO Ref. 9788493803650 Altres productes del mateix autor
    El Berenguer i l'Agapita són germans i el Wenceslau és el seu amic extraterrestre, bé, un robot extraterrestre. En realitat el Wenceslau és a la terra per fer un munt de preguntes ja que la seva feina es preparar informes sobre els humans. Però aquesta vegada li han posat difícil: ha d'averiguar per...
    Dimensions: 230 x 190 x 10 cm Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    14,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-938036-5-0
    • Data d'edició : 01/03/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CATALA
    • Autors : RAFEL BARCELO & AITANA CARRASCO
    • Ilustradors : CARRASCO, AITANA
    • Nº de pàgines : 36
    El Berenguer i l'Agapita són germans i el Wenceslau és el seu amic extraterrestre, bé, un robot extraterrestre. En realitat el Wenceslau és a la terra per fer un munt de preguntes ja que la seva feina es preparar informes sobre els humans. Però aquesta vegada li han posat difícil: ha d'averiguar per què riuen els humans. L'Agapita i el Berenguer fan el que poden per explicar-li però el pobre Wenceslau no entén res de res. Els germans provaran llavors de recorrer als seus pares però ja se sap: els adults són tan estranys que no hi ha qui els entengui.
    Quan s'acabi el dia i el Wenceslau es posi mans a la obra amb el seu informe, descobrirà (és un robot però de tonto no en té ni un pel) que en realitat no informa de res. Aquest fet li provoca un cortocircuit, i què fa un robot extraterrestre quan pateix un curtcircuit? Donçs que es peta de riure. Després, per acabar la feina el bon Wenceslau es passarà la tarda rient i deixant anar paraules divertides com ara "caca" o "pet".
    Les il.lustracions de l'Aitana Carrasco crean un món plè de sorpreses, colors i cantonades on el robot, l'Agapita i el Berenguer t'esperan amagats per fer-te venir atacs de riure. A cada pàgina hi trobaràs detalls que no t'esperaves i al final veuràs com llegir aquest llibre és com jugar amb els teus amics: el temps passarà volant!

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.