• CAMPANILLA EL SECRETO DE LAS HADAS

    DISNEY EVEREST DE EDICIONES Y DISTRIB Ref. 9788444147895 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Campanilla y sus amigas emprenden un viaje secreto a través de los bosques de invierno, en busca de una misteriosa hada.¿Estás aprendiendo a leer? Quizá ya lo tengas dominado...¡Perfecto! Sea cual sea tu nivel, Leo con Disney te ofrece un montón de historias Disney con la cantidad de texto necesaria...
    Ancho: 195 cm Largo: 215 cm Peso: 250 gr
    Descatalogat
    3,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-441-4789-5
    • Data d'edició : 01/01/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Autors : DISNEY
    • Ilustradors : WALT DISNEY COMPANY
    • Nº de pàgines : 16
    • Col·lecció : LEO CON DISNEY
    Campanilla y sus amigas emprenden un viaje secreto a través de los bosques de invierno, en busca de una misteriosa hada.
    ¿Estás aprendiendo a leer? Quizá ya lo tengas dominado...
    ¡Perfecto! Sea cual sea tu nivel, Leo con Disney te ofrece un montón de historias Disney con la cantidad de texto necesaria para que puedas seguirlas, descubras personajes y películas, aprendas nuevas letras y poesías..., dependiendo de lo que sepas o quieras aprender. Eso sí, pasándotelo fenomenal y sin agobiarte.
    Si tienes 3-4 años, empezarás a reconocer las letras; si ya llegas a los 5-6 años, descubrirás palabras nuevas de lo más divertido, y con 7-8 alucinarás con todo lo que puede llegar a pasar en las nuevas películas, incluso antes de que se estrenen.
    Pero no te olvides de que tú eliges hasta dónde puedes llegar.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.