• UN LLOC PER A LA RULA

    UN LLOC PER A LA RULA

    PAVON, MAR & GIRON, MARIA TRAMUNTANA Ref. 9788494284151 Altres productes del mateix autor
    La Rula busca el seu lloc al món. La seva família, no obstant, s?encarrega de recordar-li que el seu lloc és a casa per fer els llits, preparar el dinar, cuidar dels seus germans, anar a comprar? Però un dia, casualment, els llibres es creuen a la seva vida. Gràcies a ells, la Rula comprendrà que el...
    Dimensions: 280 x 225 x 8 cm Peso: 415 gr
    Ho demanem a l'editor
    12,50 € 11,25 € 10%
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-942841-5-1
    • Data d'edició : 01/03/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : CATALA
    • Autors : PAVON, MAR & GIRON, MARIA
    • Traductors : PAVÓN, MAR
    • Ilustradors : GIRÓN, MARIA
    • Nº de pàgines : 40
    La Rula busca el seu lloc al món. La seva família, no obstant, s?encarrega de recordar-li que el seu lloc és a casa per fer els llits, preparar el dinar, cuidar dels seus germans, anar a comprar? Però un dia, casualment, els llibres es creuen a la seva vida. Gràcies a ells, la Rula comprendrà que el seu lloc és aquell on els seus passos la portin.

    Un impactant relat, pulcrament il?lustrat, per a concienciar sobre la marginació a la que encara avui, a molts llocs del planeta, es segueix sometent a la dona pel sol fet de ser-ho.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.