• THE VERY HUNGRY CATERPILLAR

    ERIC CARLE PUFFIN BOOKS Ref. 9780140569322 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Eric Carle's classic and much loved picture book, The Very Hungry Caterpillar.The classic edition of the bestselling story written for the very young. A newly hatched caterpillar eats his way through all kinds of food, getting bigger and bigger, until eventually he turns into a beautiful caterpillar...
    Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    10,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-0-14-056932-2
    • Data d'edició : 01/12/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Inglés
    • Autors : ERIC CARLE
    • Col·lecció : PUFFIN
    • Nº de pàgines : 28
    Eric Carle's classic and much loved picture book, The Very Hungry Caterpillar.

    The classic edition of the bestselling story written for the very young. A newly hatched caterpillar eats his way through all kinds of food, getting bigger and bigger, until eventually he turns into a beautiful caterpillar. One of the most popular picture books of all time, no nursery bookshelf is complete without a copy.

    Eric Carle is an internationally bestselling and award-winning author and illustrator of books for very young children. Eric lives in Massachusetts with his wife, Barbara. The Carles opened The Eric Carle Museum of Picture Book Art in Massachusetts in 2002.

    Don't miss all the other Very Hungry Caterpillar and Eric Carle books:

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.