• GERTRUDIS I ELS DIES

    JOSEP MARIA FONALLERAS CRUILLA EDITORIAL Ref. 9788466107211 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Des d'uns ulls de nena, els de la Gertrudis, veiem i vivim el pas d'un any. A partir de molts petits detalls ens adonem de l'estat de salut de l'àvia, que va deteriorant-se, envoltada de les atencions i la tendresa del fill, la jove i els néts, en una casa antiga, amb uns llums tan diferents dels d'...
    Dimensions: 220 x 168 x 11 cm Peso: 278 gr
    Ho demanem a l'editor
    14,85 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    • ISBN : 978-84-661-0721-1
    • Data d'edició : 01/10/2003
    • Any d'edició : 2003
    • Idioma : CATALA
    • Autors : JOSEP MARIA FONALLERAS
    • Ilustradors : GALLARDO, MIGUEL ÁNGEL
    • Nº de pàgines : 96
    • Col·lecció : BARCO DE VAPOR AZUL
    • Nº de col·lecció : 0
    Des d'uns ulls de nena, els de la Gertrudis, veiem i vivim el pas d'un any. A partir de molts petits detalls ens adonem de l'estat de salut de l'àvia, que va deteriorant-se, envoltada de les atencions i la tendresa del fill, la jove i els néts, en una casa antiga, amb uns llums tan diferents dels d'ara que desperten la imaginació dels infants. I una nevera que ja no fa de nevera i és com un armari o una caixa forta. Seguim l'embaràs de la mare, amb el germà petit que busca un nom per a la criatura i el pare que li explica històries de tota mena, velles i noves, a l'hora d'anar a dormir; fins que s'adorm..., el pare. Sortim amb els amics de la família, per les festes, per les vacances, el contacte amb el mar i amb el bosc, amb la mare que al final ja no pot seguir el seu ritme. El naixement de la germaneta, la residència de l'àvia, el misteri del contingut de les cartes que la pluja ha mullat per culpa de la bústia que està esbotzada...
    La vida de cada dia és plena de detalls minúsculs que, a vegades, són grans històries. La Gertrudis viu en un any totes aquestes coses i unes quantes més, i observa el pas del temps, els mesos, els dies.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.