• AVIONS EQUIP DE RESCAT NIVELL 4

    DISNEY CADI Ref. 9788447461639 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    "Avions. Equip de rescat" ens explica la història d’una colla molt particular: una colla d'avions bomber d'elit, la principal comesa de la qual és protegir l'històric Parc Nacional de Piston Peak d'un incendi atroç. El popular avió de carreres en Dusty descobreix que el seu motor està espatllat, la ...
    Ancho: 150 cm Largo: 215 cm Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    4,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-474-6163-9
    • Data d'edició : 01/01/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : CATALA
    • Autors : DISNEY
    • Traductors : JOAN BONMATÍ FERNÁNDEZ
    • Ilustradors : WALT DISNEY COMPANY
    • Nº de pàgines : 72
    • Col·lecció : LLEGIR AMB DISNEY
    "Avions. Equip de rescat" ens explica la història d’una colla molt particular: una colla d'avions bomber d'elit, la principal comesa de la qual és protegir l'històric Parc Nacional de Piston Peak d'un incendi atroç. El popular avió de carreres en Dusty descobreix que el seu motor està espatllat, la qual cosa li impedeix tornar a competir. Malgrat la terrible notícia no es desanima i decideix fer servir la seva experiència per unir-se a l'equip antiincendis.

    Estàs aprenent a llegir? Potser ja ho tinguis dominat... Perfecte! Sigui el que sigui el teu nivell, Llegir amb Disney t'ofereix un munt d'històries Disney amb el text necessari perquè puguis seguir-les, descobreixis els personatges i les pel·lícules, aprenguis lletres i poesies noves..., depenent del que sàpigues o vulguis aprendre. Això sí, passant-tho sempre genial i sense atabalar-te gens ni mica. Si tens 3-4 anys, començaràs a reconèixer les lletres; si ja arribes als 5-6 anys, descobriràs paraules noves d'allò més divertides, i amb 7-8 anys, al·lucinaràs amb tot el que pot arribar a passar en les noves pel·lícules, fins i tot abans que s'estrenin. Però no oblidis que tu tries fins a on pots arribar.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.