• ELS FAK EH

    JORDI DAUSA MASCORT ABADIA DE MONTSERRAT Ref. 9788498832679 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Fe deu anys, en una petita illa de la República de Kuntui, el Doctor Maldoux va descobrir la tribu dels Fak Eh. Eren dues-centes persones que parlaven una llegua estranya i dormien en coves. Eren molt semblants als homes prehistòrics i només menjaven allò que la Natura els donava. Tots els diaris, r...
    Dimensions: 210 x 139 x 5 cm Peso: 148 gr
    Ho demanem a l'editor
    13,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN : 978-84-9883-267-9
    • Data d'edició : 01/05/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALA
    • Autors : JORDI DAUSA MASCORT
    • Ilustradors : BROCAL LLOBREGAT, JOSEP MARIA
    • Nº de pàgines : 64
    • Col·lecció : VEUS LECTURES
    • Nº de col·lecció : 10
    Fe deu anys, en una petita illa de la República de Kuntui, el Doctor Maldoux va descobrir la tribu dels Fak Eh. Eren dues-centes persones que parlaven una llegua estranya i dormien en coves. Eren molt semblants als homes prehistòrics i només menjaven allò que la Natura els donava. Tots els diaris, revistes i televisions del món s'hi van fixar. Els científics en van fer pel·lícules. Tothom en parlava però ningú els podia visitar, només un petit grup de periodistes i professors.
    Al cap de poc temps els Fak Eh van deixar de ser notícia, la moda va passar i la gent els va oblidar ràpidament. Tothom menys en Remy Strau, un investigador de la Universitat de Barcelona, que deu anys més tard va viatjar a la República de Kuntui amb una sola cosa al cap: descobrir què havia passat amb els Fak Eh, on eren i per què havien desaparegut de cop.

    Nivell B1

    VEUS LECTURES és una col·lecció d'obres de ficció originals, d'autors diversos, graduades en tres nivells corresponents als del Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües del Consell d'Europa (A1, A2, B1). S'ha creat expressament perquè els aprenents de català, segons el seu grau de coneixements, puguin llegir i entendre narracions, fora dels textos d'àmbit acadèmic. Així mateix, pretén ajudar-los a desenvolupar tant estratègies generals de comprensió global com de deducció de significats i d'estructures a partir de context. Els textos són accessibles a cada etapa de l'aprenentatge, ja que tant els objectius de lèxic i de gramàtica estan estrictament controlats i dosificats. Totes les narracions van acompanyades d'un CD, eina molt útil per treballar la pronunciació i l'entonació.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.