• PERDIDOS EN EL TIEMPO

    ESTRADA, PEDRO & DE LA MORENA, RAQUEL EDITORIAL HIDRA Ref. 9788493672652 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Durante una visita escolar al museo de historia, tu mejor amiga descubre una sala secreta. Allí se guardan tres collares formados por objetos de épocas muy diversas. De pronto, mientras tu amiga los examina, desaparece ante tus ojos.Para ir a buscarla deberás escoger uno de los tres collares. Cada u...
    Ancho: 130 cm Largo: 200 cm Peso: 250 gr
    Descatalogat
    9,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-936726-5-2
    • Data d'edició : 01/05/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Autors : ESTRADA, PEDRO & DE LA MORENA, RAQUEL
    • Ilustradors : GARCÍA AYERBE, ALBERTO
    • Nº de pàgines : 144
    • Col·lecció : 5
    • Nº de col·lecció : 5
    Durante una visita escolar al museo de historia, tu mejor amiga descubre una sala secreta. Allí se guardan tres collares formados por objetos de épocas muy diversas. De pronto, mientras tu amiga los examina, desaparece ante tus ojos.
    Para ir a buscarla deberás escoger uno de los tres collares. Cada uno de sus colgantes te transportará a la época a la que pertenece. Adéntrate en esta aventura temporal y encuentra a tu amiga mientras estes a tiempo de volver a casa.

    ?Napoleón te persigue dentro de una pirámide egipcia, ¿tratarás de esconderte de él en la página 114 o dejarás que te quite el único medio que tienes para regresar a tu época en la 77?
    ?¡Te han secuestrado unos mafiosos! Intenta escapar en la página 121 o quédate con ellos para averiguar qué quiere de ti su "capo" en la 11.
    ?Leonardo da Vinci te está construyendo una máquina del tiempo, pero antes de que la termine (página 14) ¿Te apetece montar en su máquina voladora en la página 111?
    ¡En este libro tú decides!

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.