• EL SHERLOCK LUPIN I JO 1 TRIO DE LA DAMA NEGRA

    SHERLOCK LUPIN I JO

    IRENE ADLER ESTRELLA POLAR Ref. 9788490577912 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Sherlock Holmes, Arseni Lupin i Irene Adler es coneixen l'estiu del 1870 a Saint-Malo. Tots tres haurien d'estar de vacances, però el destí els capgira els plans.Els tres nois es troben involucrats en un remolí de delictes: un collaret de diamants que desapareix en el no res, un mort que troben a la...
    Dimensions: 200 x 140 x 205 cm Peso: 402 gr
    Ho demanem a l'editor
    3,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9057-791-2
    • Data d'edició : 01/03/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : CATALA
    • Autors : IRENE ADLER
    • Traductors : M. DOLORS VENTÓS NAVÉS
    • Nº de pàgines : 272
    • Col·lecció : SHERLOCK LUPIN I JO
    • Nº de col·lecció : 1

    Sherlock Holmes, Arseni Lupin i Irene Adler es coneixen l'estiu del 1870 a Saint-Malo. Tots tres haurien d'estar de vacances, però el destí els capgira els plans.Els tres nois es troben involucrats en un remolí de delictes: un collaret de diamants que desapareix en el no res, un mort que troben a la platja i una silueta fosca que apareix i desapareix per les teulades de la ciutat. La policia avança a cegues. Algú altre haurà de resoldre el cas...Xiulets nous i més potents per als nostres gendarmes!Manufacturats per la Casa Rambouillet de París per a la policia local.El comissari Flebourg assegura que els nous xiulets, tres vegades més potents que el model antic, constituiran un formidable instrument de dissuasió que farà fugir els bergants i els pinxos que infesten els carrerons del barri del port.L'increïble cas de l'amnèsica de Deauville: Una nena veu el seu pare i recupera la memòria.Fa set anys van trobar al Passeig Marítim de Deauville una nena que no parlava ni recordava res. Després de diverses vicissituds van dur la nena a Brest, a l'Orfenat del Professor Hauchecorne, on fa un parell de dies va acudir el matrimoni Joseph i Agnèse Dumontier, que feia temps que buscaven una filleta perduda. Doncs bé, així que va entrar al despatx, la nena amnèsica va exclamar: "Papa!", i es va llançar als braços del Sr. Dumontier.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.