• CONTES DEL GENI DE LA FANTASIA

    RODARI, GIANNI LA GALERA, S.A. EDITORIAL Ref. 9788424640644 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Gianni Rodari, un dels grans escriptors universals, va fer riure (i encara fa riure) milions de lectors arreu del món. Les seves obres, farcides de poesies, personatges estrafolaris i entranyables, s'han llegit i rellegit constantment. En aquest volum presentem sis novel·les ordenades per franges d'...
    Ancho: 133 cm Largo: 210 cm Peso: 934 gr
    Ho demanem a l'editor
    29,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-246-4064-4
    • Data d'edició : 01/09/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CATALA
    • Autors : RODARI, GIANNI
    • Traductors : DIVERSOS
    • Ilustradors : ROLDÁN, GUSTAVO
    • Nº de pàgines : 656
    • Col·lecció : NARRATIVA SINGULAR
    • Nº de col·lecció : ,  53
    Gianni Rodari, un dels grans escriptors universals, va fer riure (i encara fa riure) milions de lectors arreu del món. Les seves obres, farcides de poesies, personatges estrafolaris i entranyables, s'han llegit i rellegit constantment. En aquest volum presentem sis novel·les ordenades per franges d'edat i presentades com un menú amb el qual ens atiparem de riure, i de ben segur que tornarem a repetir. El menú d'avui consta de dos entrants (Els viatges d'en Joan Esquenadret i El llibre dels perquè), dos primers (Contes llargs com un somriure i Atalanta) i dos segons (Gelsomino al país dels mentiders i Les aventures d'en Cebeta). Les postres seran les vostres rialles. Bon profit.

    Gustavo Roldán neix a Argentina l'any 1965. Publica a diferentes mitjans gràfics i realitza exposicions des del 1985. Els seus llibres, dels quals n'és l'autor del text i de les il·lustracions, s'han editat a Argentina, França, Mèxic, Brasil, Espanya, Holanda, Corea i Suïssa. Entre ells destaquen El señor G., El erizo, Disparates, Cómo reconocer a un monstruo, El gran Napoleón, Poc, Poc, Poc, La verdadera, verdadera, verdadera historia de las lágrimas de cocodrilo, Historias de Conejo y Elefante i Juan Hormiga. Entre d'altres premis ha rebut la Lista de honor ALIKA (IBBY-Argentina)", en quatre ocasions; el Premio OCTOGONO (CIELJ-Francia); ha estat seleccionat dues vegades per la White Ravens List", de la Biblioteca de Munich, Alemanya, i ha sigut escolta per al Premi Andersen per Argentina". L'any 2011 va rebre el Premi Junceda de l'Associació Professional d'Il·lustradors de Catalunya (APIC), pel llibre Cómo reconocer a un monstruo. Ha exposat els seus treballs a les exposicions internacionals de Bologna, Itàlia; Museu Itabashi, Japó; Biennal de Bratislava, República Eslovaca; Museo de Bellas Artes de Buenos Aires, Argentina, i a la Feria de Guadalajara, México. Ha realitzat exposicions individuals a la galeria Canvas, Amsterdam; Centro Recoleta, de Buenos Aires, Les galeries Marcs Casas, Mercado, Niu i Abracadabra llibres de Barcelona, i Panta Rheu, de Madrid. Actualment resideix a Barcelona, on col·labora amb diferents editorials.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.