• UN ESTIU A BORNEO

    PILAR GARRIGA EDITORIAL BARCANOVA, S.A. Ref. 9788448921071 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    En Martí, per qüestions familiars, ha d ' anar a passar l ' estiu amb la seva tieta Rosa, a Indonèsia.La Rosa és veterinària i treballa en una clínica, al costat de la selva de Borneo, on té cura de més de 180 orangutans, amb l ' ajut de cent daiaks, els indígenes de l ' illa.En ...
    Dimensions: 210 x 140 x 12 cm Peso: 207 gr
    Descatalogat
    9,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-489-2107-1
    • Data d'edició : 01/09/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Idioma : CATALA
    • Autors : PILAR GARRIGA
    • Nº de pàgines : 184
    • Col·lecció : Lectures recomanades
    En Martí, per qüestions familiars, ha d ' anar a passar l ' estiu amb la seva tieta Rosa, a Indonèsia.
    La Rosa és veterinària i treballa en una clínica, al costat de la selva de Borneo, on té cura de més de 180 orangutans, amb l ' ajut de cent daiaks, els indígenes de l ' illa.

    En Martí primer no hi vol anar, però després d ' uns esdeveniments inesperats, decideix viatjar fins a la selva, on viurà moltes aventures i coneixerà el rei dels orangutans, en Kosasi, les mares adoptives que tenen cura dels orangutanets més petits, l ' Eso, un cuidador que l ' ajudarà en les seves tribulacions, i un munt d ' orangutanets amb qui passarà un estiu ple d ' emocions i vivències noves.

    En Martí, a nivell personal, experimentarà un gran canvi en la seva vida durant aquest estiu a Borneo.

    Deixarà de ser un noi despistat, que sempre està a la lluna i que mai no té interès per les coses, i es tornarà més madur, més conscient i amb ganes de fer moltes coses.

    Aquesta novel·la està basada en la realitat. L ' autora s ' ha inspirat en la seva germana Rosa, que és veterinària, especialitzada en primats i que durant cinc anys ha treballat en una clínica d ' orangutans a Borneo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.