• EL LLIBRE DELS DESITJOS

    LASAOSA, ASUN & ROLDAN, MAITE ANGLE EDITORIAL Ref. 9788415002833 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Enginyós, divertit i magníficament il·lustrat, El llibre dels desitjos és un regal esplèndid per començar a fer realitat els nostres somnis. Perquè, de vegades, els desitjos es fan realitat. Diu la tradició que els desitjos no s'han de dir en veu alta, perquè sinó no es compleixen. Però en canvi sí ...
    Ancho: 210 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    29,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15002-83-3
    • Data d'edició : 01/11/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CATALA
    • Autors : LASAOSA, ASUN & ROLDAN, MAITE
    • Nº de pàgines : 216
    • Col·lecció : ALTRES
    Enginyós, divertit i magníficament il·lustrat, El llibre dels desitjos és un regal esplèndid per començar a fer realitat els nostres somnis.
    Perquè, de vegades, els desitjos es fan realitat.
    Diu la tradició que els desitjos no s'han de dir en veu alta, perquè sinó no es compleixen. Però en canvi sí es poden escriure, llegir i visualitzar per aconseguir que es facin realitat. Això és el que ha fet des de que tenia 15 anys l'Asun, apuntar en una llibreta tots aquells desitjos i somnis que voldria veure realitzats. Avui dia té una important col·lecció de llibretes plenes d'anhels que espera poder acomplir i que han sobreviscut a diversos ex i a un grapat de mudances. Quan ho va descobrir, a la seva amiga Maite li va semblar una gran idea i va començar a compilar la seva pròpia llista molt més atrevida i descarada.
    El llibre dels desitjos és la col·lecció dels millors propòsits, els més simpàtics i insòlits, il·lustrats de forma amena i divertida, amb espais entre les planes perquè els lectors puguin escriure els seus i comentar-los, més un conjur secret per fer-los realitat.
    Asun Lasaosa
    Neix a Pamplona el 1960. Llicenciada en Filologia Hispànica, ha treballat tota la vida en el món editorial. Autora del llibre No somos tontas, fa diversos anys que recopila desitjos, propis i aliens, especialment els més absurds i fantàstics. Bona part de la seva col·lecció ha trobat cabuda en les planes del llibre.
    Maite Roldán
    Neix a Barcelona l'any 1975. Va créixer en el que ella anomena la República Matriarcal Independent de Casa Seva. Un pis amb la seva mare, la seva tieta, les seves dues germanes, les seves tres cosines germanes i una àvia omnipotent i omnipresent. De la seva obra destaquem el CatMasutra (2009), una obra de referència plena d'erotisme i humor clar i català, i el seu fill Max (2010), resultat del treball de camp del primer llibre. Té molt clar que els desitjos mouen el món.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.