• CANVIA DE VIDA, POSA'T A CORRER

    FERRER VIDAL-BARRAQUER, EVA ANGLE EDITORIAL Ref. 9788415695219 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Córrer està de moda: s'ha convertit en hàbit per a uns, en teràpia per a uns altres o simplement en un plaer per a la majoria. Moltes persones hi dediquen bona part del seu temps lliure. Però, ho fem de la manera més adequada? Córrer, és convenient per a mi? Com puc millorar la meva tècnica? Quina i...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    17,00 € 15,30 € 10%
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15695-21-9
    • Data d'edició : 01/03/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CATALA
    • Autors : FERRER VIDAL-BARRAQUER, EVA
    • Nº de pàgines : 240
    • Col·lecció : INSPIRA
    • Nº de col·lecció : 27
    Córrer està de moda: s'ha convertit en hàbit per a uns, en teràpia per a uns altres o simplement en un plaer per a la majoria. Moltes persones hi dediquen bona part del seu temps lliure. Però, ho fem de la manera més adequada? Córrer, és convenient per a mi? Com puc millorar la meva tècnica? Quina importància té la roba, les vambes i altres accessoris? Quina distància i quin ritme he d'assolir? Quins benficis físics i psicològics aporta a la meva salut? Aquest llibre dóna resposta a aquestes i moltes altres preguntes.
    Mitjançant explicacions pràctiques i senzilles, la doctora Eva Ferrer Vidal-Barraquer, especialista en medicina esportiva, et guiarà perquè aprenguis a córrer bé, milloraràs la teva tècnica i sabràs escoltar el teu cos perquè amb el running milloris la teva qualitat de vida.
    El llibre més complet sobre running escrit per una especialista en medicina esportiva, amb pautes d'entrenament per a tothom: principiants i iniciats.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.