• BARÇA. ESTEM FENT HISTORIA

    FCB ANGLE EDITORIAL Ref. 9788415002406 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    El Barça de Guardiola, un equip per a la història El Barça de Guardiola, un equipo para la historia Guardiola's Barça, a team for history Reportatge a TV3: El Barça per dins [1] Els jugadors reben el llibre / Los jugadores reciben el libro / FCB players and the book [2] L'èpica de la Lliga dels 99 p...
    Ancho: 220 cm Largo: 220 cm Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    39,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15002-40-6
    • Data d'edició : 01/10/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALA
    • Autors : FCB
    • Traductors : LLIMÓS COBOS, RAÜL/BERRILL, SIMON
    • Nº de pàgines : 204
    • Col·lecció : ALTRES
    El Barça de Guardiola, un equip per a la història
    El Barça de Guardiola, un equipo para la historia
    Guardiola's Barça, a team for history
    Reportatge a TV3: El Barça per dins [1]
    Els jugadors reben el llibre / Los jugadores reciben el libro / FCB players and the book [2]
    L'èpica de la Lliga dels 99 punts, el gran triomf al Mundial de Clubs, la conquesta de les supercopes, l'entrega de la millor afició del món: tot amb les fotos inèdites del vestidor
    Un viatge cronològic pel Barça de la temporada 2009-10 i l'inici de la 2010-11, que inclou les fotografies inèdites dels triomfs a les dues Supercopes disputades el mes d'agost, l'experiència inoblidable del Mundial de Clubs disputat el desembre a Abu Dhabi i el llarg camí fins al campionat de Lliga i a les semifinals de la Lliga de Campions.
    Després de l'èxit del llibre Barça. El millor any de la nostra vida [3], els conductors d'aquest trajecte visual, únic i emocionant, tornen a ser els jugadors, tècnics i ajudants del primer equip de futbol.
    Es tracta d'un llibre il·lustrat, amb fotografies inèdites de Miguel Ruiz, fotògraf oficial del FCB, amb textos breus i el record de frases pronunciades pels jugadors i tècnics, que ens mostren els moments més intensos, de més emoció, alegria, compromís i passió del Barça 2009-10 i sempre amb la mirada més humana sobre els futbolistes en escenaris com el vestidor, les concentracions, els desplaçaments
    Un llibre per completar l'àlbum personal i col·lectiu de records d'un equip de somni. Un llibre oficial del FC Barcelona.
    La épica de la Liga de los 99 puntos, el gran triunfo en el Mundial de Clubes, la conquista de las supercopas, la entrega de la mejor afición del mundo: todo con fotos inéditas y únicas del vestuario
    Un recorrido cronológico por el Barça de la temporada 2009-10 y el inicio de la 2010-11, que incluye las fotografías inéditas de los triunfos en las dos Supercopas disputadas en agosto, la experiencia inolvidable del Mundial de Clubes disputado en diciembre en Abu Dhabi y el largo camino hasta el campeonato de Liga y las semifinales de la Liga de Campeones.
    Tras el éxito del libro Barça. El mejor año de nuestra vida [4], los conductores de este trayecto visual, único y emocionante, vuelven a ser los jugadores, técnicos y ayudantes del primer equipo de fútbol.
    Se trata de un libro ilustrado, con fotografías inéditas de Miguel Ruiz, fotógrafo oficial del FCB, con textos breves y el recuerdo de frases pronunciadas por los jugadores y los técnicos, que nos muestran los momentos más intensos, de mayor emoción, alegría, compromiso y pasión del Barça 2009-10 y siempre con la mirada más humana sobre los futbolistas en escenarios como el vestuario, la Ciudad Deportiva Joan Gamper, las concentraciones, los desplazamientos
    Un libro para completar el álbum personal y colectivo de recuerdos de un equipo de ensueño. Un libro oficial del F.C. Barcelona.
    Miguel Ruiz es fotógrafo oficial del F.C. Barcelona.
    Raül Llimós es periodista deportivo y conductor del programa «El primer toc» de RAC1.
    La Liga of 99 points, FIFA Club World Cup's victory, the conquest of the Super Cups, best fans in the world, all with unique and unpublishes pictures of the inside life
    Barça. Making history explains the history of the 2009-10 season and the beginning of 2010-11, which includes previously unpublished pictures of the victories in the two Super Cups, the unforgettable experience of the FIFA Club World Cup and the long trip to the Liga Championship and the semifinals of the Champions League. An illustrated big size book that shows the most intense moments, of excitement, joy, commitment and passion of Barça 2009-10. With the most human look on the football insides like the locker room, concentrations, trips...
    Barça. Making history includes pictures of the victories in both Super Cups, Spain and Europe, the unforgettable experience of the FIFA World Club Championship in Abu Dhabi and the long trip to La Liga championship and the semifinals of the Champions League. With previously unpublished pictures of Miguel Ruiz, official photographer of the FCB and the memory of words spoken by the players and the coach, the book reveals the inside life of Futbol Club Barcelona.
    Following the success of the book Barça. Our best year ever [5], the drivers of this visual journey, unique and exciting, are once again the players, coaches and staff of the team.
    Barça. Making history is an official book of Futbol Club Barcelona.
    Links:
    ------
    [1] http://www.tv3.cat/videos/3247935
    [2] http://www.youtube.com/watch?v=qYejYwq9pZA
    [3] http://www.angleeditorial.com/../libro.asp?codart=ECAT031
    [4] http://www.angleeditorial.com/../libro.asp?codart=ECAT031
    [5] http://www.angleeditorial.com/../libro.asp?codart=ECAT031

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.