• VIDA A PAGES, LA

    VARIS MAGRANA EDICIONS Ref. 9788474108750 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Entre el 1923 i el 1936 un grup de científics i humanistes van recórrer les terres de Catalunya i les Illes Balears per documentar la vida a pagès. Eren l'equip de l'Estudi de la Masia Catalana, un projecte d'investigació impulsat per Rafael Patxot que buscava deixar testimonis escrits, orals i gràf...
    Ancho: 250 cm Largo: 250 cm Peso: 1805 gr
    Descatalogat
    42,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7410-875-0
    • Data d'edició : 01/03/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALA
    • Autors : VARIS
    • Nº de pàgines : 320
    • Col·lecció : OTROS LA MAGRANA
    • Nº de col·lecció : 999
    Entre el 1923 i el 1936 un grup de científics i humanistes van recórrer les terres de Catalunya i les Illes Balears per documentar la vida a pagès. Eren l'equip de l'Estudi de la Masia Catalana, un projecte d'investigació impulsat per Rafael Patxot que buscava deixar testimonis escrits, orals i gràfics de les característiques arquitectòniques de les masies i les possessions ("una expressió de l'art nacional"), així com de les feines del camp, les tradicions, la llengua, la indumentària, les festes i els costums dels seus habitants, ja que temien que aquest món que retrataven i que per ells representava l'essència de la catalanitat s'extingís inexorablement. Era la mateixa fructífera època en què homes com ara Mossèn Alcover, Francesc de B. Moll, Joan Coromines i Joaquim Folch i Torres, entre altres referents de la nostra cultura, documentaven les diverses formes de la llengua catalana o recuperaven les principals joies del romànic. Aquest llibre il·lustra l'esperit pioner que va moure aquests homes, el context històric i ideològic del projecte, i publica més de 200 imatges inèdites, bellíssimes, de la vida rural a principis del segle xx, totes pertanyents a l'arxiu de l'Estudi de la Masia Catalana que el Centre Excursionista de Catalunya ha custodiat, conservat i recuperat durant totes aquestes dècades.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.