• EL METODE PICO PER PARLAR EN PUBLIC

    SECRETS I TÈCNIQUES PER MILLORAR LA COMUNICACIÓ

    PICO SENTELLES, ALFRED ANGLE EDITORIAL Ref. 9788415695394 Altres productes de la mateixa col·lecció Altres productes del mateix autor
    Tots els secrets i les tècniques que Alfred Picó explica en aquest llibre són de collita pròpia. Són fruit de la seva experiència com a periodista, presentador d'actes públics i professor. I pot afirmar amb orgull que el Mètode Picó funciona. No ho diu ell, ho diuen els seus alumnes. Què podem acons...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Ho demanem a l'editor
    14,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15695-39-4
    • Data d'edició : 01/09/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CATALA
    • Autors : PICO SENTELLES, ALFRED
    • Nº de pàgines : 160
    • Col·lecció : INSPIRA
    • Nº de col·lecció : 30
    Tots els secrets i les tècniques que Alfred Picó explica en aquest llibre són de collita pròpia. Són fruit de la seva experiència com a periodista, presentador d'actes públics i professor. I pot afirmar amb orgull que el Mètode Picó funciona. No ho diu ell, ho diuen els seus alumnes.
    Què podem aconseguir amb el Mètode Picó?
    * Descobrir els nostres punts forts
    * Estructurar correctament un discurs o una xerrada
    * Fer bons discursos de 30 segons o de 30 minuts
    * Ser convincents davant d'una o cent persones
    * Obtenir la participació i el reconeixement del públic.
    Com diu Alfred Picó, «parlar en públic és com fer esport: com més practiquem millor ens sortirà. Si a la feina, a classe, al club o a casa algú pregunta "qui vol parlar?...", estic convençut que després de llegir el llibre, alçareu la mà i direu "ja parlo jo".»
    Parlar en públic pot ser una experiència satisfactòria.
    Vivim temps d'incertesa social i econòmica. Ara més que mai ens hem de saber vendre. Un bon discurs pot canviar la nostra vida.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.